MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Valo

Tammikuun 2017 kuva kuukaudessa aiheena on valo.

Lisää valon ihmettelyä ja kuvia artikkelissa.

Ilta hämärtyy, paksut pilvet kutovat unenomaista verkkoa. Talven koleuden odotus ja häylyvä kesän muisto kietoutuvat toisiinsa. Hiutale laskeutuu, se ensimmäinen.  Samettinen sinertävillä sävyillä leikkivä harmaa valkeus jähmettää hetkeksi ajan. Samettinen valkeus hohtaa. Menneen kesän vihreä ja syksyn keltainen hengittävät ja sykkivät harmaan hohtavan valkeuden sylissä. Yksi kauneimmista ja kiehtovimmista valoista mitä olen nähnyt.

Kuva on harmaa, väritön ja tylsä. Valoa on monenlaista tai asiat näyttävät erilaiselta valon mukaan. Tarkemmin katsottuna vihreiden ja keltaisten sävyt ovat valtavan monipuolisia ja hienovaraisia. Sävyerot ja niiden määrä ihmetyttää…


Tässä on muutama kuva lisää erilaisista valo-olosuhteista. Mielenkiintoista on se, että usein tekemällä kuvasta ”paremman” pilaat valon kuvassa. Valon kuvaaminen on eriasia kuin asioiden kuvaaminen ja ero on valtava. Perinteiset jälkikäsittelyn ”pakolliset”, jotka muuten vahvistavat kuvaa, tuhoavat kuvan valosta.

Valoa elämään!

Sitä vaan on paljon enemmän sortteja, kun osaat kuvitella…

Thematics