MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Kamera pensselinä

Kamera pensselinä

Maaliskuun 2017 kuva kuukaudessa aiheena on kameralla pensselöinti.

Kuvia ja lisää hörhöilyä artikkelissa.

Yllä olevaan kuvaan olen aikastalailla tyytyväinen. Se on mielestäni tällä hetkellä yksi parhaimmista. Siinä on liikettä ja väriä. Siinä on elementtejä joista pidän: luonto, puut, vesi, valo, varjo. Siinä on tyylillisiä elementtejä, jotka ylittävät pelkän kuvan, tässä tapauksessa impressionistisiä piirteitä. Siinä on kontrolloitua ja kontrolloimatonta, siis I like it, parin viikon päästä se näyttää varmaan roskistavaralta 😉 , mutta…  Kun aiheena on ”kamera pensselinä”, niin tämä on mielestäni hyvä esimerkki. Luonnon tarjoaamaa kuvaa ja valoa, höystettynä salaman puhinalla, vähän kikkailua perään, niin soppa syntyy. Siitä löytyy ihan oikeestikkin jotain ihan oikeeta esim. kippura mänty, vesipisaroita ja sieni. Ei photaria tai vastaavaa…


Tossa yllä on nyt muutama kameralla pensselöity kuva. Tää on sellasta touhua, et näissä menee varmaan koko ikä si, jos näihin uppoutuu ja innostuu, siltä ainaski tuntuu…