MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Lintuloisia

Pikku lintuloisia

Huhtikuun 2017 kuva kuukaudessa aiheena on linnut, ne siivekkäät oliot, jotka lentelee ympäriinsä.

Lisää kuvia linnuista ja jorinoita artikkelista.

Saariston hirvitykset ja kauhistukset, merimetsot. Suurin osa vihaa niitä ja jotkin rakastavat. Oli miten oli, on ne aika komeita ja sulavaliikkeisiä, mutta ei niitä omille nurkille välttämättä halua. Kuva kuukaudessa aiheena ei ole merimetsot, tai muut kutsumattomat tai niiden jäljet, vaan ihan vaan erilaiset lintuloiset. En ole lintukuvaaja, mikä varmaan näkyy, linssin puhti ei oikein riitä, mikä varmaan näkyy, kaiken tämän olen yrittänyt korvata tunnelmalla, mikä varmaan näkyy ja niin etiäs päin. Katselkaa taivaalle, muualle ympärille, nyt niitä näkyy…


Tossa muutama vähän muukin lintu.