MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Stilleben

Toukokuun 2017 kuva kuukaudessa aiheena on Stilleben, tai asetelma, tai pölyinen iso-tädin vanha kukkakuva yms. rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Tutustu stilleben kuviin ja jorinoihin artikkelissa.

On se valo vaan ihmeellinen asia. Hedelmätkin on kauniita ja syötävän näköisiä, vaikka pääasiallinen lihansyöjä oonkin. Tuli testattua vähän uusia valoja, aika tyytyväinen olen. ”Oikeita” stillebeineitäkin tuli kokeiltua ensimmäistä kertaa. Tämä on sellainen alue, jota tulen aivan varmasti kehittämään ja työstämään jatkossa. Ei ole ihme, että näihin on laitettu aikaa ja vaivaa vuosisatojen ajan. Mahdollisuudet ovat loputtomat, mutta vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien suohon voi helposti upota, saamatta mitään järkevää aikaan. Tämä on helppoa, mutta oikeesti vaikenta mitä itse olen kuvannut, riippuu tietenkin siitä mitä kuvaaja haluaa.


Yllä on muutama stillebeni lisää. Pitäkää mielessä, että kaikilla on syytä olla ainakin yhdet viinirypälesakset. 😉 Mukavaa puuhaa, mutta haastavaa…

Thematics