MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Kevät

Kesäkuun 2017 kuva kuukaudessa aiheena on kevät, heräämisen, sulamisen ja lämpenemisen aika.


Lisää kuvia ja tarinointia artikkelissa.

Nyt kun vihdoinkin rupeaa olemaan vähän kesäistäkin, voi palata ajassa taaksepäin ja tarkastella sitä loputonta kevättä (”talvea”) ja mitä lumen alta paljastui. Lumi ja sen valkoisuus on hankala kuvaajalle, varsinkin kun muualla rupeaa olemaan harmaata ja paljon ruskeita sävyjä. Kontrastia tulee ainakin paljon ja voi saada hienoja kuvia, mutta valotukseen on käytettävä aikaa ja tarkkuutta. Mahdollisuuksia kuitenkin on…


Yllä on muutama ”kevät”-kuva lisää. On mukava nähdä, että kehittyy kuvaajana, ettei vaan junnaa paikoillaan. Näissä kuvissa näkyy uusia oivalluksia kuvaamisesta. Toivottavasti ne edes vähän kutittelee esteettisiä nystyröitä…