MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Zoom

Zooooooooooom

Elokuun 2017 kuvakuukaudessa aiheena on zoomkikkailu.

Lissssäää zoomailuja ja onnetonta höpinää artikkelissa.

Putkinäkö on erityisen viihdyttävään, tai ainakin zoom-putkinäkö. Nämä kuvat kuuluvat sarjaan ”pilalle menneet kuvat”, mutta eipästä ei kuitenkaan sittenkään, ne on ihan tarkoituksella kikkailtu. Zoomaati-zoomaa, tämän tekniikan kun osaa, voi saada aika hienoa jälkeä, treeniä, treeniä. Harjoittelun kohteena zoomattavaputkinäkö, hmmm…


Olen kohtuullisen tyytyväinen jo näihin kuviin, miellyttävät esteettistä silmääni, mutta alkutekijöissähän tässä vielä ollaan. Sulkijan, aukon, zoomausmäärän/-nopeuden, putken ja liikkeen yhdistämisessä riittää vielä työnsarkaa. Kuvauskohde ja sävyt vaikuttavat myös yllättävän paljon. Siis muuttujia on ”pikkasen” 🙂 lisää verrattuna tavalliseen. Joissakin kuvissa ei ole paljon yhtään jälkikäsittelyä, joissakin on vähän enemmän. Tällä tekniikalla voi saada valtavan kaunista aikaan…

Thematics