MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Versio 1.2 maailmalle

MiMaVe.design.photon versio 1.2 maailman merillä

Taas on MiMaVe.design.photon ulkoasua vähän päivitetty. Nyt tuli aikalailla lisää silmäniloa, bling-blingiä ja vähän esteettistä mystiikkaa. Toivottavasti miellyttää silmää. Vaikeaa tasapainoilla ”tylsähkön” ja ”mielenkiintoisen” välillä. Mielenkiintoisempi ja esteettisesti haastavampi tuottaa yleensä luettavuuden kannalta ongelmia. Tässä päivityksessä ovat esteettiset arvot painaneet enemmän, sillä eri sivut tarvitsivat mielestäni tyylillisesti voimakkaampia linjauksia. Nyt sivuissa on paljon enemmän eroja. Muutokset tehtiin pääasiassa HomeArs Graphica ja Multimedia -sivuille.


Luettavuus kärsii paikoitellen, mutta tunnelma korvaa mielestäni sen. Näin tällä hetkellä nyt, seuraavaksi taas jotain uutta. Nyt sivujen välillä on suurempia eroja ja nehän toimivat myös esittelysivuina. Ne ovat siis esimerkkejä erilaisista ratkaisuista. Alla kuvia versio 1.1 karummista ulkoasuista. Sivut saa siis näyttämään aika erilaisilta. Kohti uusia päivityksiä, avanti…