MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Fiilis

Lokakuun 2017 kuvakuukaudessa aiheena on fiilistely. Fiilistelyä saadaan aikaan valaistuksella, rekvisiitalla, ympäristöllä yms.

Lisää kuvia ja fiilistelyä artikkelissa.

Fiilistelyä valokuvilla? Näissä kuvissa on testattu mm. valotussettiä ja tyylillisesti haettu voimakkaasti tunnelmaa kuviin, vähän esim. sisustuskuvien tyyliin. Näitäkin kuvia ja tyylimuotoja on tietenkin laidasta laitaan, vähän sen mukaan minkälaista ”tyyliä” on kuvattu. Tässä kokeilu yhdenkaltaiselle tyylille. Kaikissa kuvissa on haettu jo kuvattessa mustia pikseleitä ja voimakkaita valon määrän ja laadun muutoksia. Kuvat ovat mielestäni dramaattisia, mutta pehmeitä ja ”nostalgisia”. Valo on kaiken a ja å, alfa ja omega. Jos kuvan taustalla näkyy paljonkin yksityiskohtia, on näyttölaitteesi luultavasti liian kirkkaalla, kokeile napsauttaa kirkkautta pykälän tai pari alaspäin, huomaatko eron tunnelmassa? Mitä enemmän valoa tarkastelee sen kiehtovampaa se on…


Yllä muutama fiilistelykuva lisää: Valot, värit, muodot ja esineet. Toimiiko kuvat: haluatko uppoutua hämärähköön valoon muotojen keskelle, haluatko upota nojatuolin pohjalle, maistella juomaa, haluatko ottaa kirjan käteen ja avata sen…

Thematics