MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Aurora Borealis 2

Mystiikkaa myrskyssä yöllä revon leikkiessä taivaalla

Revontulia tuli taas ihasteltua valontallennusjärjestelmän avulla, ei mitään ihmeellisiä pohjoisen valokukkia, mutta mielenkiintoisia kuitenkin.

Lisää kuvia ja tekstuaalista tunnelmointia artikkelissa.

Taas tuli siis räpsittyä muutama kuva revontulista. Kova tai oikeastaan myrskyinen tuuli toi lisää mausteita soppaan. Liikkuvat oksat, lehdet yms. luovat kauniin kontrastin revontulia vasten. Tämä liike korostaa tunnelmaa huomattavasti. Tuulella on myös haittapuolensa, ”parempi” jalustani ei sekään oikeen pysy vakaana kovalla tuulella ja se tuottaa tiettyä epätarkkuutta ja liikettä. Pari ”lupaavaa” kuvaa meni ”roskiin” tämän takia. Tukevamman jalustan hankintaa suunnitellessa…


Aurora Borealis puristit varmaan purevat hammastaan ja kiroavat. Näissä kuvissa on haettu fiilistä ja tunnelmaan enemmän kuin puhdasta revontulien kuvaamista. Tämän voisi sanoa toisinkin, kun ei osaa, täytyy tyylitellä 🙂 . Toivottavasti ainakin fiilis välittyy: Myrskyisen yön pohjoista mystiikkaa…

Thematics