MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Tähtiin

Tammikuun 2018 kuva kuukaudessa aiheena on tähdet, ne pienet suuret ihmetyksen aiheet. Soitteleppa hetki tähtitaivaiden säveliä kanssani.

Lisää fotograaffeja ja julistuksenomaisia lauselmia artikkelissa.

Tähdet nuo taivaan tuikkivat kummajaiset. Aina ne ovat ihmisiä kiehtoneet ja pelottaneet. Onko kyse reikäisestä taivaankannesta, mystisen Suurkotkan papanoista, planeetoista ja ”auringoista”, suurista kosmisista tarinoista sankareineen ja niin etiähpäin, vai mistä? Tähän on jokaisen vastattava erikseen, ihan ite… Ne ovat ohjanneet meitä kotiin ja uusiin seikkailuihin vuosisatojen ajan. Kaupunkitallaajan sanavarastosta ne ovat kuitenkin jo melkein unhoitettu. Näetpä siellä menneisyyden tai tulevaisuuden, historian tai toiveet, siellä ne ovat mukana kokoajan. Näetkö niitä vai et?


Aiheena on tähdet ja tähtitaivas. Yllä muutama tyylitelty yritys ikuistaa tätä kosmista sekamelskaa. Kuva kertoo paljon, mutta kokemus vielä enemmän. Pois, ulos ja sivistyksestä kauas, kohti pimeyttä, hiljaisuutta ja tähtien tarinoita…