MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

MiMaVe.design.photo -sivusta versio 1.3

Askel kohti suurempaa

MiMaVe.design.photo -sivusto on saanut vähän uutta ilmettä. Graafisia kikkoja ja muita kikkoja on tullut vähän ympäriinsä, navigointiin joitakin lisiä yms. Päivityksessä oli tarkoitus siirtää pääpaino enemmän tägeihin, arkistoihin yms. pääsivujen sijasta. Tägit tai aiheet ovat kuitenkin niitä mihin yleensä päädytään hakukoneista ja linkeistä yms. Tyylillisesti näissä käytettiin blogin Tempus Fugitin 80-luvun ilmettä, mutta ilme on ehkä enemmän dystooppis-futuristinen tyyliin Ridley Scottin Blade Runner. Blogikin sai samankaltaisen ilmeen.

Lue lisää artikkelista.

Alla kuvat vanhoista (versio 1.2.6) arkiiveista, singlestä ja blogista.

Sivustolla päästään pikkuhiljaa lähemmäs sitä, että kokonaisuus olisi seikkailu ja jokaisessa paikassa olisi jotain uutta ja mielenkiintoista… Blogissa, arkistoissa ja tägeissä käytetty fontti on vähän haastava luettava, mutta mielestäni tosi tunnelmallinen, joten sen pitää antaa muhia ja testata sitä… Sivustohan on laboratorio, kuten aikaisemmin on jo tuotu esille.


Muutoksia tuli esim. Tempus Fugit, Multimedia, Ars Graphica ja Home -sivuille. Pääpaino on fiiliksessä ja visuaalisessa. Hennot revontulet Home -sivulla on ihan kivat ja Ars Graphica sai uuden jugendreunan yli 700 px leveisiin laitteisiin, multimedian luettavuusongelmaa on käsitelty, nyt sivu on kyllä enemmänkin rokokoota kuin barokkia…

Tägit tulevat kaikki saamaan symbolisen graafisen kuvan, muutama niissä jo on, mutta grafiikoiden tekeminen 50+ tägiin vie aikaa… AikaAnimaatioArkkitehtuuriAurora Borealis,  GraffitiGrafiikkaKevät ja Kikkailu tageissä on jo kuvat, jotkin ovat parempia kuin toiset ja lisää siis tulee… Tosi mielenkiintoista ja haastavaa pyrkiä tekemään tägiä kuvaava grafiikka mahdollisimman pelkistetyssä muodossa, mutta niin että fiilis välittyy ja jokainen on omanlaisensa. Aivot ja visuaalinen silmä joutuvat koville… En ole mikään maailmanluokan piirtäjä, niin pitää yrittää käyttää muita apuja, idiksiä ainakin löytyy!

Toivottavasti uusi ilme antaa ihmettelylle aihetta ja toivottavasti vielä hyvässä mielessä!

Seikkailu alkakoon!

Thematics