MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuvauskaluston päivityksiä

Kuvauskalustoa on vähän päivitetty tässä viimeisen runsaan puolen vuoden aikana.

Lue lisää!

Jalustaongelmaan, joka tuli esille erityisesti tuossa on aika hyvä ratkaisu, tuhdimpi ja laadukkampi jalusta ????. Uusi jalusta kestää ainakin numeroina reilusti päälle kymmenen kiloa ja jo pelkästään tripodiosa on jo riittävän korkea minulle. Jalustasta saa myös irti monopodin. Jalustaa kannattaa siis harkita kunnolla ja satsata vähän enemmän.

Käsisalamoiden arsenaali on kasvanut ja päivittynyt. Nyt on neljän aika samantehoisen salaman kokonaisuus radiolaukaisimineen, joihin löytyy snootteja, hunajakennoja, geelejä yms. Sen löytäminen mitä noilla ei pysty tekemään vaatii jo aikalailla kekseliäisyyttä.

Myös linssipuolella on kehitystä: 50-500mm telezoom, jonka tarkkuus, ulottuvuus ja laatu ovat aivan eriluokkaa kuin 70-300, jolla aikaisemmin piti tulla toimeen, tietenkin kokoa ja painoakin on sitten paaljon enemmän….


Jalustan hyödyistä on saatu jo nauttia monissa kohdissa. Salamaesimerkkejä löytyy esim. pisarakuva tuolla tai kukkakuvat tuolla. Näissä nyt ei koko setin potentiaalia ole vielä koeteltu, mutta ainakin jotakin. 50-500 telezoomin tuotoksia tulee myöhemmin.

Kohti kesän seikkailuja!

Kamera kantoon ja kuvaamaan…