MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Joutsen


Kesäkuun 2018 kuva kuukaudessa aiheena on joutsen. Lisää löpinää ja ”mystillisiä” kuvia artikkelissa.

Joutsen on monissa kulttuureissa mystinen ja runollinen lintu, ei tietenkään ilman syytä. Tämä kaunis puhtaanvalkoinen olio, joka eteerisesti lipuu peilipinnalla on mukana syntymyyteissä ja vaeltaa tarustoissa. Sen luonne on kaksijakoinen. Kaunis elegantti kaula, ilmeikäs liikehdintä ja sulavuus ovat ominaisuuksia, joita mystiseen joutseneen liitetään. Joutsenilla on myös toinen puoli. Sotatorveen kailottava intohimoinen taistelija. Sotaluurien toitotus kuuluu monien kilometrien päähän, joutsen ei välttämättä ole se sävyisä eteerinen olento, jolta se usein saadaan näyttämään… Kesäkuun 2018 kuva kuukaudessa aiheena on siis tarunhohtoinen joutsen.


Yllä on jonkin verran kuvia joutsenista muutaman vuoden aikajänteellä. Näissä kuvissa ei ole vielä keritty käyttämään 50-500mm telezoomia, joten pääasiassa kuvat ovat 70-300mm putkella, mutta jos on sopivasti hollilla niin mikäs siinä… Monissa kuvissa on haettu lyyris-runollisia tunnelmia jälkikäsittelyssä (kehityksessä). Mukana on tyyliteltyjä ja vähemmän tyyliteltyjä kuvia. Kuvia ei ole suoranaisesti photari/gimp -tasolla käsitelty, mutta joitakin kuvankäsittelyn kikkoja joissakin kuvissa on. Toivottavasti olen saanut tallennettua ainakin jotakin joutsenen ”olemuksesta”. Uudet kujeet uudella kertaa…

Thematics