MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Kuu

Kuuta katsellen

Elokuun kuva kuukaudessa aiheena on kuu, tuo myytillinen taivaan tarpoja. Lue lisää ja tähyile kuuta artikkelin kuvista.

Kuu on aivan oma tapauksensa kuvauskohteena. Kuulla on aika kova vauhti päällä kokoajan ja suljinajan pitää olla aika lyhyt, jotta siitä saa detaljirikkaan kuvan. Kuun valokuvaaminen ei siis ole niin yksinkertaista. Kuuta voi tietenkin valokuvata monilla muillakin tavoilla kuin vain tarkkuuteen pyrkien, sillä onhan se aika ihmeellinen kapistus tuolla taivaalla ja tunnelmallisimmat kuvat saa varmaan pienellä kikkailulla…


Yllä galleriassa on nyt muutama yritys tallentaa kuun seikkailuja. Katseleppas vähän kuu-ukkoa. Kuvia on parin vuoden aikajänteeltä ja vähän eri fiiliksillä ja erilaisin lähestymistavoin tehtynä. Osiin kuvista on haettu vähän reilummin tunnelmaa. Toivottavasti kuvat miellyttää.

Ei muuta kuin kuuta pöllistelemään…