MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Sesongin ensimmäiset revontulet

Revontulisesonki 2018-2019 käyntiin

Lisää kuvia ja  vähän sanailua artikkelissa.

Sesongin ensimmäiset revontulet bongattu ja kuvattu. Jo edellisenä yönä oli jonkinlaista hämyä liikenteessä ja kennollekkin jotain jäi. Seuraavana yönä sitten tuli ihan reilumminkin vihreää ja muita sävyjä taivaalle tanssimaan. Pilviä vaan oli paikoitellen aika paljon, mutta mielestäni pilvet jopa luovat lisää dramatiikkaa kuviin. Kuvauspaikka oli kohtuu etelässä, mutta pohjoisempana nämä varmaan ovat tanssineet oikein olan takaa… Jotain ainakin jäi talteen, paikoitellen paljaallakin silmällä näkyi ihan kohtuu liikettä, mutta kyllä siellä varmaan huomattavasti tuhdimmat repolaiset odottavat vuoroaan. Tarkkaile taivaita ja revontulipalveluita…

Tuossa yllä nyt on muutaman tunnin saldoa vähän eri tyylisinä ja ja eri tavoin raakamuuntimen läpi pukattuna. Ihmettele taivaiden impressionistisiä pensselinvetoja. Pitää pitää silmät ja verkkopalvelut hereillä. Pidä sinäkin ja tähyile revontulia…