MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

MiMaVe.Design.Photo -web 2.0.1

Gutenberg on nyt osa WordPressin perustaa ja MiMaVe.Design.Photo pitäisi olla nyt kokonaan Gutenbergisoitu. Muitakin muutoksia tuli.

Lisää uusista webbisuunnittelu -kikkailuista artikkelista.

Kaikki kuvagalleriat on nyt wordpressin omaa blockkigalleriaa, tietenkin tuunattuna ????. Kuvista pääsee klikkaamalla slaiderin tai lightboksin korvaavaan omaan galleriaväsäykseen… Nyt pääsee siis eroon parista plugarista, jee…

Jos joku on ihmetellyt blogin taustaa niin ne ovat ”tähtipikseleitä”, muuttuvat sen mukaan kuinka paljon materiaalia sivulla on… Mielestäni mielenkiintoinen efekti ja sopii ”80-luvun” tyyliin.


Mukaan tuli myös pari fiksausta: tiettyjen elementtien marginaalit vähän heiluivat Gutenbergin eri vaiheiden aikana, mutta nyt ne on saatu kohtuu kuosiin. Lisää kikkailuakin on tullut. Webdesign -sivulla on nyt taustavideo pyörimässä. Tämä on aika testivaiheessa vielä, mutta kai se jotenkuten toimii. Webdesign -sivu sai myös vähän muutakin visuaalista päivitystä osittain johtuen taustavideosta. Nyt siinä on taas pykälän enemmän 40/50 -lukujen futuristista sarjakuvatyyliä. Katsoo nyt kuinka tuo toimii… Taustan voi pausata haluamaansa kohtaan ja pistää uudestaan käyntiin nappulasta vasemmalla alhaalla.

Have fun!

Video-elementtien määrä tulee varmaan kasvamaan webbisuunnittelussa tulevaisuudessa ja antaahan se mielenkiintoisia mahdollisuuksia…

Thematics