MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Hyvää joulua 2018!

Vuosi tulee kohti päätöstään ja uusi vuosi on pian ovella. Ottamatta kantaa uskonnollisiin kysymyksiin tai arvostuksiin ajatus toivosta ei ole aivan turha. Kaikkien on hyvä joskus toivoa jotakin ja pistää vähän uskoakin siihen toivoon. Nyt en tarkoita, että pitäisi toivoa myrraa ja mammonaa, ehkäpä jotain ihan muuta…

Lue lisää ”joulukorttikuvista” artikkelista.

Joulukorttikikkailut ovat mielenkiintoisia ja haastavia, pitäisi jotenkin saada kuvaan kiteytettyä vähän joulun fiilistä. Edellisten vuosien saldoa noista: Joulukortti 2017 ja Joulukortit 2016. 2016 vuoden materiaalia pääsi ihan paperimuotoon ja postin välityksellä ihan ympäri maatakin.


Tällä kertaa oli tarkoitus saada esine ”eloon”, tai ainakin saada edes vähän senkaltaista illuusiota aikaiseksi. Kuvauskohteena oli joulukuvaelma. Kuvaelma ei ole mikään hirveän yksityiskohtainen ja hienostunut, mutta riittävä hyvä, jotta siitä viitsi kokeilla saada jotain irti. Sitten vain mielikuvitus valloilleen ja valotusta, rekvisiittaa, taustoja, linssejä säätämään. Kuvat ovat studio-olosuhteissa otettuja ja ne ovat ”luomuja”. Luomuja siis siinä mielessä, että photaria/gimppiä yms. ei ole käytetty, tietenkin raakakuvamuuntimella on tehty säätöjä ja kikkoja. Luulen, että muutamasta, jos vähän siristelee, löytyy ”eloa” ja ehkä vähän toivoakin?

Joulu on hyvä aika käyttää hetki toivomiseen ja siihen uskomiseen.

Hyvää joulua!

Thematics