MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kullattu merikotka: Once upon a time in the archipelago…

Spagettiwesternien tyylinen merikotkan ja variksen kohtaaminen olisi tarjolla. Valokuvat on vahvasti tyylitelty ja inspiraation lähteenä oli Sergio Leone. Taustamusiikiksi vähän Ennio Morriconea ja ei muutakuin fiilistelemään saariston pysähtynyttä jännitystä…

Lisää kuvia ja fiilistelyä artikkelissa.

Taas pääsi siis näkemään merikotkan luonnossa ja oli vielä kuvausvempeleetkin hollilla. Valo oli ainakin aivan mahtava, kultainen vähän magentaan pyrkivä valo valkeaa tai sinistä jäätä ja lunta vasten, aika nice (siis kiva)! Mutta niinkuin aina, oltiin kuitenkin laitteiston ja valon määrän rajamailla… Ei se 500mm+ ja reilusti päälle 20mpx vielä riitä jos valoa ei ole tarpeeksi ja kuvattava on aavistuksen liian kaukana… Voi pilvenhattara! Pitipä sitten vähän käyttää enemmän luovuutta ja kikkailua ”kehitysvaiheessa” ja Sergio Leonemainen piinallisen pysähtynyt jännitysnäytelmä oli tuloksena. Luulen, että sain materiaalista aikalailla maksimin irti… Elokuvamaisiin tunnelmiin, enjoy!


Kyllä se taitaa vaan olla niin, että pitää jossakin vaiheessa yrittää jahdata noita merikotkia vähän enemmän ja päästä lähemmäs, on ne vaan niin hienoja ötököitä.

Thematics