MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

MiMaVe.Design.Photon webistä versio 2.0.2

Sivusto on saanut pieniä korjauksia ja siistimisiä. Hakutoimintoon tuli WP:n päivityksen yhteydessä vähän muutoksia, jotka vaativat toimenpiteitä. Eihän tämä tietenkään riittänyt ja samalla kertaa heräsivät

LöytääMustikka ja EiLöytääMustikka

henkiin…

Lue lisää artikkelista.

Mustikat olivat aikaisemmin ekspörtättu png:ksi ja näitä käytettiin grafiikoissa, mutta pohjana on kuitenkin svg(vektorigrafiikka) ja nyt ne ovat sinut identiteettiensä kanssa ja toteuttavat kutsumustaan. Hahmot on siis nyt kevyesti animoitu. Animointi on todella yksinkertainen viivojen paksuuteen liittyvä kikka. Animointi on tehty css:n kautta arvoja yms. vähän varioiden. Kohtuullisesti näyttäisi toimivan, adroidin chrome ja toinen ”blink” -selain innostuvat viivanpaksuuksista vähän liikaakin, mutta yleisesti ottaen nopealla testauksella toimii… Suun viivoissa on bittikarttafiltteri, sen toiminta on kyllä vähän karumpaan ja se oli vähän testinä siinä. Varmaan parempia ratkaisuja tulee vastaan vielä, mahdollisuuksia ja salaisuuksiahan tässä etsitään… SVG:tä on kyllä syytä tutkiskella vielä paaljon enemmän (aattele elävät interaktiiviset logot verkkosivuilla yms.)…


Käy tsekkaamassa animaatiot tekemällä löydettäviä/eilöydettäviä hakuja. Lähin hakulomake löytyy tuosta alta Systematics ja Thematics osioiden jälkeen.

Thematics