MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Liikettä lähellä

Kiire kiire kiire kiire ääääää, kiire kiire kiire, kiire ääääää kiiire äää kiire kiire kiire, kiire kiire kiire äää kiire äää kiire kiire kiire… Helmikuun 2019 kuva kuukaudessa aiheena on häsläävät paikalliset pikkulinnut talven touhuissa…

Lisää kuvia ja löpinää artikkelissa.

On ne vaan aika viihdyttäviä nuo häsläävät tintit ja tiaset ja muut pikkuvipeltäjät, vähän käy jopa sääliksi niitä tuolla tuiskussa ja tuiverruksessa, mutta onhan niitä hauska seurata. Valokuvaaminen kun sitten on taas ihan eri asia, ne kun ei kovin kauaa paikalla pysy ????. Kaiken lisäksi olosuhteet eivät olleet kovin hyvät ja kaiken kukkuraksi vaikka niistä sai pysähtyneen kohtuu skarpin kuvan niin jotain puuttu, eihän ne oikeesti tolta näytä, fiilis puuttuu… Ja kuinka ollakkaan kikkailuvaihde silmään ja pikku häsläreiden syvintä olemusta hakemaan, hehehhmm… Kyllä mä luulen, että niissä jotain on, vaikka monet valokuvaajat varmaan meinaa, että pilalle menneitä surkeita kuviahan noi on, niinpä niin, tai… No päätä sinä. Kyllä mä ainakin tuun iloseksi joistakin noista kuvista ja häslääminen välittyy: kiire kiire kiire ääää kiire kiiire kiire kiire ääää kiire kiire kiire jne.

Kuten varmaan tarkkasilmäinen huomaa, ja todennäköisesti vähemmän tarkkasilmäinenkin, on kuvissa kuvausvaiheessa ja raakamuuntelussa käytetty luovuuden syviä sammioita, tämä kai sallitaan… Ja vastaus tuhannen taalan kysymykseen on paaaaaaaaaaljon kuvia. Kuvia on myös tyylitelty, mutta jos ne pystyvät välittämään häslingin ja tuohuamisen fiiliksen niin ehkä siinä onnistuin… Näissäkin tuli taas jotain uutta opittua valokuvaamisen saloista…


Uudella kertaa taas uudet kujeet ja valokuvaamisen salaisuuksia selvittämään, Enjoy!

Thematics