MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Valloittava kauneus

Taas on uuden valokuvauspläjäyksen aika. Vesi valtaa kaiken, metsänkin. Vesi on yksi kauneimmista ja monipuolisimmista kuvattavista. Aiheena toukukuussa 2019 on kevään tulviva vesi, siis valloittava kauneus.

Lisää akvaattis-arboreettis-sylvaanisia höpinöitä ja kuvia artikkelissa, siis kliketi klik ja täbeti täb olkaa hyvät…

Ollos aika suurenmoinen, kevät kaunis kutsuva, tahtoo metsään matkata toivoton valokuvaaja. Pidän erityisesti kahdesta asiasta: vedestä ja metsästä, no pidän aika monesta muustakin asiasta, mutta narratiivin kannalta yksinkertaistaminen on niin autuasta ja tekee asioista ihanan kivoja… Siis tykkään ihan kaameesti vedestä ja kasvillisuuskerrostumista vertikaaliseen ja horisontaaliseen suuntaan ja mikäs sen hienompaa kun nämä aina silloin tällöin sotkeutuvat, siis vesi valtaa maisemaa. Ajatelkaas tätä: vuosikymmeniä, ehkä satoja vuosia paikoillaan tampanneet kasvikkeet saavat tuhtia höyrinää ja pöyrinää varpaisiinsa. Sotket siihen vielä keväisen auringon voimakkaan valon, joka harsomaisesti siivilöityy oksiston läpi, niin mitä muuta valokuvaaja voi enää toivoa. Ehkä joku keijukainen tai metsän peikko voisi sopia kuvaan, mutta saldona oli kuitenkin vain punkki, neulasia yms. siellä ja täällä ja muutama ihan kiva kuva. Tuloksekas retki siis ????.

No tarinat sikseen ja kuvien pariin. Eli keväiset tulvat antavat mahdollisuuksia tunnelmallisiin kuviin ja valokuvauksellisiin kikkailuihin. Alla olisi nyt muutama tällainen tarjolla. Kikkailua ja ehkäpä jopa taiteellista antia tyyliin ”Fine Art Photography” on tarjottu pikseliprosessiin niin kuvaus- kuin myös kehitysvaiheessakin. Fiilistele valloittavaa kauneutta, vielä voit kiiruhtamalla keritä löytämään jonkin sorttista tulvintaa, ainakin pohjoisempaa…


Näiden kuvien tarkoituksena on tuoda tunnelma katselijalle: Viedä näkijä osaksi tunnelmaa, kun nukkuva metsä talven jälkeen kohtaa keväisen auringon kosketuksen. Viedä siihen tunnelmaan, kun energinen vesi tanssii enttien horroksesta heräävien varpaiden välistä. Viedä siihen hetkeen kun vielä vähän kolea talven muisto hiipii hiljalleen varjoihinsa ja nenää kutittelee talvisen kostean hunnun läpi aavistus tulevasta kesästä. Toivottavasti kuvat toimivat ja olet mukana matkassa…

Uudella kerralla taas uudet kujeet ja erilaiset seikkailut, SlowWeb -arvoja hyödyntäen…

Thematics