MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Lokki kalatiskillä

Taas ompi aika uusille lunaarisen kierron kuvakavalkadeille. Heinäkuussa 2019 aiheena on lokki kalatiskillä, tai lokki ruokaostoksilla, tai jotain muuta vitsikästä hömppää.

Tästä lisää kuvien ja jorinan muodossa artikkelista…

Olen vilkuillut lokkien ihmeellistä elämää vuosien mittaan jonkin verran, mutta tämän lokin ruuanhankinta on varsin viihdyttävä katselmus. No oikeastaan tavallisessa valossa ja tavallisella meiningillä aika tylsääkin, mutta kun tähän lisätään hienoa valoa, kamerateknillisiä kikkoja ja valokuvauksellista taiteilua, niin johan rupee soppa porisemaan, eli saadaan toivottavasti oikein tuhti keitos, makusteleppa vähän, ole hyvä!


Kuten näkijä/kokija saattaa havaita on siis näissäkin, kuvissa kikkailtu ja taiteellisestikkin tunaroitu kuvaamisen ja kehityksen aikana. Jonkun mielestä kuvat voivat olla pilallisia, pahoittelen tästä, sinulta jää silloin paljon hienoa näkemättä ja kokematta ????… No, jokatapauksessa kyse on siis lokin ruuanhankinnasta. Olen monta kertaa katsellut kuinka se kykkii rantakivillä ja vilkuilee veteen, kalan uidessa ohi pistetään starttiasento ja polskis! ja kalan perään, on se vaan aika nokkela tapaus, heheh lokki kalatiskillä… Luonnon ihmeistähän tässä nautitaan, toivottavasti kuvat välittävät ennenkaikkea fiiliksen ja menon meiningin ja olisihan se ihan kiva, jos ne koettaisiin myös kauniiksi. Uudella kertaa taas uudet kujeet, ei muuta kuin polskis ja molskis vaan…

Kalatiskillä tavataan! ????

Thematics