MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Romanttinen joutsen

Hömppääti hömpämpää ja vähän vielä hömppää. Tässä nyt on kuvia, joissa on vedetty suorat mutkiksi ja mutkat liikenneympyröiksi, eli aika överiksi. Joutsenet yleensä pukataan kaikenlaiseen romanttiseen hömppään ja nyt oon tehny sen minäkin… Eli lokakuun 2019 kuva kuukaudessa romantikkojen joutsenlaulu….

Lisää luonnon kauneutta ja joutsenten lumoa artikkelissa.

Joutsenia on romantisoitu iät ja ajat. Ovathan ne kauniita ja lumoavia. Ja täytyyhän se myöntää, että sisälläni on kuitenkin pienen pieni pikkuinen romantikko, siis merkityksessä saksalaista luonnonmystiikkaa parinsadan vuoden takaa. Mutta nämä kuvat eivät ole vain luonnonmystiikkaa, vaan on niissä ihan ripaus sitä hömpämpääkin romantiikkaa. Pakko se on myöntää, että joutsen taipuu aika hyvin sellaiseen. Kuvissa on siis ihan tarkoituksella kikkailtu ja kokkailtu oikein olantakaa, siis ihan romantisoiden sydämen kyllyydestä. Romanttisia tunnelmia joutsenkuvien muodossa…


Eli tyylitelty on varmaan joidenkin mielestä aivan liikaa, että onko ne enään edes valokuvia. Mielestäni ne ovat enemmän valokuvia kuin ”tavalliset” kuvat… Niissä on käytetty enemmän valokuvauksen mahdollisuuksia: valon, tunnelman ja liikkeen mahdollisuuksia etc. Minä olen kohtuu tyytyväinen ja osa niistä saa jopa minutkin kohti romanttisia sfäärejä, mutta sinä päätät ihan ihte onkohan ne huttua vai hömppää, vai välittävätkö ne sen yleismaailmallisen tunteen, tuntemuksen…

Valokuvauksesta kiinnostuneelle voin sanoa, että niissä on käytetty valokuvausteknisiä kikkoja niin itse valokuvauksen, kuin jälkikäsittelynkin puolella… Ennenkaikkea on kuitenkin oikea materiaali hankittava jo kuvattaessa, jotta niistä saa ”ilostuttavaa iloa” irti myöhemmin…

Taas on sitten uudella kertaa uudet tai samanlaiset kujeet…

Thematics