MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Maaginen hetki

Nyt on teille vuoden kääntyessä loppuun tarjolla vähän herkkuja, namusia napaan. Tässä muutama maaginen hetki Joulukuun 2019 kuva kuukaudessa muodossa.

Lisää ihmeellisiä hetkiä artikkelissa…

Tässä siis teille tarjoillaan vähän valokuvamuotoista nannaa… Tässä on sellaisia maagisen hienoja hetkiä tai mystillis-enigmaattisia temporaalisia tohelointeja, joissa on sitä jotain. Kuten varmaan huomaatte niin aikalailla monessa niistä on valolla keskeinen rooli. Siis valo, valo, valo, valo, valo, valo vaaaaaaalo, valompi, kaikista valoin valo, eli siis valo. Elikkästä kun oikeanlainen valo yhdistyy muihin kivanlaisiin elementteihin ja vähän värkkäät kuvausvempainten nippeleitä ja nappeleita voi niitä hetkiä katsella ja muistella sen jälkeenkin, ihmeellistä vai mitä ????. Tietenkin myös mitä enemmän jaksaa vääntää myös kuvankehityslaitoksen tehdastilassa sen enemmän niistä voi saada irti…


Eli sillee ja tällee tällä kertaa, uusi vuosi ja uudet kujeet sitten joskus taas uudestaan edelleen… Nii ja jos joku missas tärkeydessä tärkeen tärkeen asian niin tässä se tulee, pitäkää sukistanne kiinni: Valo, valo, vaaaaaaalo, valo, valo, Valo, valo.