MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Luna fantastica

Kuun katse katsojalleen kertoo ajan hetken ikuisen, ajan hetken häilyvän…

Kuu, sirppi, pimeä, metsä, salama, kikkailu, kontrasti, musta, valo, varjo

Taas on kuuta kuvailtu ja töllistelty, tsekkaa aikasempi töllistelypaketti (kuu). Tammikuun 2020 kuva kuukaudessa aiheena on siis kuu ja ehkä vähän vapaammalla väripaletilla kuvattuna ja kikkailun jaloa taitoa ahkerasti edistämällä edistäen kuin aikaisemmin…

Lisää kuvia ja turinointia artikkelissa…

Elikkästä niin joo näissä kuvissa on vähän yritetty katsella kuuta kameran avulla vähän erilailla. On leikitty tarkennuskohdilla, valotuksella ja ajoituskikkailuilla jneee jneee, ehkä ihan vaan yksinkertaisesti vähän katsottu, että mitä kuusta voi saada irti ja mitä aspekteja siinä on ja kuinka ympäristö vaikuttaa siihen… Mausteeksi tarjotaan vähän mystiikkaa raakakuvamorttelissa möyhennettynä.


En oikeen tiiä mitä siitä sanois, miten sen ilmaisis, kun kuun valo luo häilyvän verhonsa ympäristöönsä, kuinka se tarttuu pilviin, kuinka se luo oman tunnelmansa. En tiedä, kuun valo vain on fantastista. Se on niinkuin läpinäkyvää silkkiä, jonka huomaa vain kun se liikkuu. Kuin hämähäkin seitti, joka sitoo hopeallaan maailman yhteen, en tiedä? Katso itse!

Uusi kuu on aina uudella kuukaudella, heheh…

Thematics