MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Painuin suolle

Uudehko vanha elikkästä uusi kuukausi, tai sama, mutta eri vuonna kuin viime vuonna, ootas ny, no kuitenki uudet vekkulit kujellukset 2020 helmikuun kuva kuukaudessa johdosta, oi maamme suoMi… Ihan rupes kypsyttämään niin painuin suolle, no ei vaiteskaan ihan kauniin luonnon haussa sitä ollaan oltu: okran sävyjä ja pehmeitä ja tukevampia muotoja ihailemassa… Siis tuoreita ja pikkuriikkisen vanhempia vekkuleita kuvia suosta ois tarjolla.

lumi, metsä, luonto, suo, vihreä, valkoinen, okra, sininen

Lisähköö kuvahkoo ja tarinaa tarjoillaan artiiikkeliisa enemmän ole hyvä ja jatka viitoitetulla tiellä…

Mie tykkään soista, tai en mä ny niistä tykkää, mutta niillä on oma kaunis estetiikkansa, niissä sävyissä on jotain ja siinä kuinka kelot ja ei niin kauniit puut kohtuu suorine linjoineen kohtaavat pehmeän kumpuilevan mättään. Suo tarjoaa myös talvella ja ”kökömmälläkin” kelillä ihailtavaa. Siis aivan täysin maagista kuinka kohtuu kostea pyry kietoo soisen maiseman huntuunsa. Suon muodot ja linjat korostuvat entisestään… Soita on siis ihailtu eri vuodenaikoina, olkaapi hyvät.


Kuten monessa muussakin MiMaVe.Design.Photon kuvassa on näissäkin vähän kikkailtu, eli jos kuvat vievät sinut tietynlaiseen hetkeen, siinä on onnistuttu, jos ei, niin voi saapasjalkakissa tai korkkarikoira. Vähän siis high key kikkailua ja low key kikkailua, kontrasti ja pehmeä etc. Valokuvaaminen on kyllä syvällistä tiedettä: kuvaat yhdellä tavalla niin sinulle on tarjolla tällaisia kikkoja, kuvaat toisella tavalla niin sinulle on tarjolla toisia kikkoja ja niin etiäspäin. Toivottavasti nautit niinkuin minä.

Painu sinäkin suolle, se avartaa… ????

Thematics