MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Raskasta liikettä

Uusi kuu ja uudet kuvat. Tällä kertaa on tutkiskeltu raskasta liikettä, eli kikkailtu liikkeellä, valotuksella ja kohteena oli isoja metallimöhkäleitä.

Lisää kuvia ja tarinaa artikkelissa.

Eli nyt on kuvailtu liikkeestä ja liikettä ja molempiakin yhtä aikaa, eli perinteistä kikkailua. Jotta, että tulee hyvä kuva, on kaikki kiinni ajotuksesta, valotusajasta, ympäristöstä jne. Näissä kuvissa on se probleema, et jos ei ne natsaa niin ne on ihan roskaa sitten kans. ”Tavallisessa” kuvassa, vaikka kuva ei olis ”täydellinen” voi se olla käyttökelpoinen, mutta tällaisissa kuvissa se on joko tai. Niin paljon liikkuvia tekijöitä kompositiossa ja niin vielä siis kaikki yleensä myös liikkuu kokoajan… No mut voihan sitä saada makeita kuvia, näis on muutama…


Eli junia ja rekkoja liikkeessä, massiivista metallia ja massaa.

Thematics