MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Lintu lento valokuvamaalaus pt1

Uusi kuu ja uudet kujeet, jeps! Tämän kuun ja kahden seuraavan aiheena on valokuvamaalailu ja ekstremekikkailu kohteenaan lentävät linnut ja liike. Paljon kuvia ja aika monta ihan kivaakin, joten tätä velliä nyt syötetään sitten seuraavat kuukaudet. Nyt ei ole sitten paljoa himmattu, joten olkaa hyvät.

Lintu, lento, liike, auringonlasku, kikkailu, kivi, kontrasti, sävy

Lisää jorinaa ja kuvia postauksessa…

Elikkästä joo, näissä kuvissa on taiteiltu oikein olan takaa. Kivaa puuhaa, mutta ei ihan nappia painamalla onnistu, eli pitää olla oikea valotusaika, tarkennus ja liike mukana, siis kamera liikkuu valotuksen aikana ja ennen kaikkea myös ympäristö pitää olla kunnossa, eli tässä, jos aikoo saada namusia kuvasia voi joutua odottelemaan aikalailla. Monissa kuvissa on juuri pointtina se, että taustasta saadaan kameran liike näkyviin joka korostuu ja synkkaa sitten linnun kanssa… Eli ihan tarkotuksella näitä on näin kuvattu!


Eli aikalailla taiteilua näissä on, mutta kai hikipisaroista jotain hyötyä on. ????

Uudella kertaa taas uudet kujeet, eiku samat kujeet, mut eri kuvat tai jotai sinne päi…

Thematics