MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Lintu lento valokuvamaalaus pt2

Uusi kuu ja uudet kujeet, tai siis aivan samat. Tämän kuun, kuten edellisen Lintu lento valokuvamaalaus pt1, ja seuraavan, aiheena on valokuvamaalailu ja ekstremekikkailu kohteenaan lentävät linnut ja liike. Paljon kuvia ja aika monta ihan kivaakin, joten tätä velliä nyt syötetään useamman kerran. Nyt ei ole sitten paljoa himmattu, joten olkaa hyvät.

Liila, väri, tunnelma, auringonlasku, hetki, mystiikka, liike, valokuvamaalaus

Lisää jorinaa ja kuvia postauksessa…

Elikkästä joo, näissä kuvissa on taiteiltu oikein olan takaa. Kivaa puuhaa, mutta ei ihan nappia painamalla onnistu, eli pitää olla oikea valotusaika, tarkennus ja liike mukana, siis kamera liikkuu valotuksen aikana ja ennen kaikkea myös ympäristö pitää olla kunnossa, eli tässä, jos aikoo saada namusia kuvasia voi joutua odottelemaan aikalailla. Monissa kuvissa on juuri pointtina se, että taustasta saadaan kameran liike näkyviin joka taas korostuu ja synkkaa sitten linnun kanssa… Eli ihan tarkotuksella näitä on näin kuvattu!


Eli aikalailla taiteilua näissä on, mutta kai hikipisaroista jotain hyötyä on. Elikkästä linssiluteille vinkiksi kesän kujeiluun: pidempää valotusaikaa + taiteellista pensselöintiä kameralla, niin…

Uudella kertaa taas uudet kujeet, eiku samat kujeet, mut eri kuvat tai jotai sinne päi…

Thematics