MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Lintu lento valokuvamaalaus pt3

Uusi kuu ja uudet kujeet, tai ei vieläkään, siis sama harmaa velli jatkuu. Tämän kuun aiheena on vielä sama kuin kahtena edellisenä (Lintu lento valokuvamaalaus pt2 ja Lintu lento valokuvamaalaus pt1), eli valokuvamaalailu ja ekstremekikkailu kohteenaan lentävät linnut ja liike. Paljon kuvia ja aika monta ihan kivaakin, joten tätä velliä nyt syötiin sitten useampi kuukausi. Nyt ei ole sitten paljoa himmattu, joten olkaa hyvät.

lintu, lento, kikkailu, aika, liike

Lisää jorinaa ja kuvia postauksessa…

Elikkästä joo, näissäkin kuvissa on taiteiltu oikein olan takaa. Kivaa puuhaa, mutta ei ihan nappia painamalla onnistu, eli pitää olla oikea valotusaika, tarkennus ja liike mukana, siis kamera liikkuu valotuksen aikana ja ennen kaikkea myös ympäristö pitää olla kunnossa, eli tässä, jos aikoo saada namusia kuvasia voi joutua odottelemaan aikalailla. Monissa kuvissa on juuri pointtina se, että taustasta saadaan kameran liike näkyviin joka korostuu ja synkkaa sitten linnun kanssa… Eli ihan tarkotuksella näitä on näin kuvattu!


Nyt uudella kertaa ihan oikeesti uudet kujeet Jeeeeeeeeeeeeeeee, päästiinpä vihdoinkin noista lintu lento valokuvamaalaus kuvista, eiku joo sehän onkin jo uus sesonki nyt, no jos ei ny ihan heti uutta kuitenkaan 😂…

Thematics