MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Vuoria hihihii

Taas on uusi kuukausi ja uudet kujeet. Syyskuun 2020 kuva kuukaudessa aiheena on vuoret, elikkästä geologisen paineen lyttäämää maankuorta, tai magmaa tai aika monenlaista muutaki kai, en tietää, ken tietää, mut voihan niitä yrittää ainaki fotografeerata, en kyllä taida olla ihan varma edes mikä on vuori ja mikä ei, mut… 😄

vuoristo, meri, valo, aurinko, tunnelma

Lisää kuvia ja höpinää artikkelissa.

En ite oikee oo hirvee vuorifani sinällään, en oikeen välttämättä oo samoilla linjoilla, että isompi, jyrkempi, parempi, paremmat näkymät, suur suoritus suorittaa ja päästä huipulle, ottaa selfie yms. ja niin etiäs päin. Tykkään enemmän vedestä ja sen tyylisestä, ehkä vähän hienostuneemmasta ja ”elegantista” touhusta tai ”nössöilystä, vuoret on vuoria ja purot on kusiojia”, mun traktorin renkaat on isommat ku sun ettäs tiiät. No pitäähän sitä olla määränpäitä yms. tietenki, jos niitä isoja renkaita tarttee 🤔… No, meni vähän överiks, mut se on päivän sana: sorry, jos jonkin korvien välissä kiehuu… No mähän oon henkihievereissä, ku löntystän ylös pientä turistinyppylää ja raahaudun alas, jota taas mainioin naapurikansamme juoksentelee ylös alas hymyissä suin tuskin hengästyen… Tää voi tietenki vaikuttaa mielipiteeseeni, et ahterini raahaaminen korkeuksiin on vaivalloisempaa, polvia alkaa kolottamaan yms. yms. No ei kai se nyt ihan niinkään oo, kyl mussa asustaa sellanenki ominaisuus, joka nauttii ihan fyysisestä rasituksestaki ja saa jopa kiksit siitä, on sitä joskus juostu ja treenattu ihan olan takaaki, mut… Kyl se vaan on niin, että näen helpommin kauneutta pienissä osasissa kuin suurissa vistoissa ja onhan siinä vähän kyse myös linsseistä, kompositioista, rajauksista jne. Eli en siis sinällään itekseen fanita nyppylöitä, useista syistä, yllä niistä muutama…

No kuinka ollakkaan, kakkin jauhanta vaan jatkuu jatkumistaan ja kuitenkin niitäki, siis nyppylöitä, on tullu vähä kuvattua ja 10+ kiloo kameraroinaa on raahattu muutamaa mäkiä ylös ja alas jne. et… No asiasta kolmanteen marmatusaiheeseen: en oikee tykkää myöskään överiväännetyistä, yli-saturointi-terävöinti-kuvista, vaan ehkä enemmän toisenlaisista, enkä ”in your face” sävyistä/meiningistä etc… Mut ihmiset kai yleensä tykkää ”in your face” -tavarasta, onhan se niinku suoraan siinä nenän edessä 🤓, joten tässä nyt on vähän ”in your face” -matskuu. Hengästytti oikeesti tää valitusvuorelle kapuaminen, josko alas pääsis mukavammin? Ja kai sitä on pakko myöntää, et onhan siinä pari ihan kivaaki kuvasta, vaik onki övereitä, övereistä aiheista, överillä meningillä ja maustettu överillä marmatuksella, eli kokeilkaapas nauttia siitä sitten, olkaapi hyvät, nyppylöitä. 😉


Et tälläst tällä kertaa, vähän enemmän överit 😉 aiheet si toinen kerta, eiku vähemmän siis…