MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Varis osa1

Voihan varpunen, eiku varis tietenki! On se kumma, että kaks eri lintua voi sekottua noin? Tässä ei kuitenkaan sekotella vaan pukataan näytille ihan hirveesti harmaa/mustatakkisia raakuttajia. Varikset on ihan täysin makeita ja mielenkiintoisia otuksia…

lintu, lento, varis

Lissää kuvia ja höpinää ihte artikkelin puolella kraak, kraak krääk jne.

Siis mä niinku ihan oikeesti leikisti fanitan variksia. Ne on sellasia luonnon öttiäisiä, että niistä näkee heti, että niillä on sielu ja persoona, no ihmisillä on paha tapa antroposikailla, eiku anthroposoida, eiku antrofisoida, eiku niinku siis ihmislaistaa, eiku ihmismäistää, no eiku siis siirtää inhimillisiä ominaisuuksia kaikkeen ympärilleen, niinhän se meni. 😜 No ihan täyttä puppuahan toi oli variksilla on sielu ja persoona punkt o. slut, eli piste ja loppu. Varikset puhuu toistensa kanssa jatkuvasti erittäin intellektuelleista asioista ja ratkovat syviä filosooffisiaattisia kysymyksiä, tästä mä oon 120 prossenttisen varma…

Mut siis oikeesti varikset on kiehtovia, mutta vaikka niitä on aivan kaikkialla ne on kyl usein aika hyviä välttelee kameraa. Mut jotain niissä on. Kylhän varmaan kaikilla eliöillä on jonkin sortin persoona ja sielu, niinku ameeboilla tai kastemadoilla vähä niinku ihmisilläki, tai vaik sienillä. Mut en tiedä mikä variksissa on mut tuntuu et niinku näkis ku ne ajattelee, samaa ei voi sanoa kaikista eliöistä. 😉 No kuitenki oon räpsiny yhden jos toisenki kuvan variksista vuosien varrella ja kuunnellu mielenkiinnolla niiden jutustelua (aika värikästä ja yksilöllistä ääntelyä ku vähä keskittyy) ja kattellu, et mitä ne touhuaa. Eli täs ny tulee vähän varis saldoa tästä takas päi ajassa ja muutaman kuukauden eteenpäin kuva kuukaudessa kuvissa…


Eli näitä kattellaan ny tässä si: mee ainaki likeaa! 😀