MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Varikset vähissä

Viimeisiä variksia viedään eli varikset vähissä. No eihän ne koskaan lopu oikeesti, mutta nyt kyllä on loppu slut variksien suhteen ainaki kohtuullisen aikaa vievään aikaan kuva kuukaudessa ajanlaskussa, mutta tässä nyt tällä kertaa viimeiset variskuvat.

lintu, lento, varis

Lisää variksellisia kuvia ja jonkin sorttista karkeaa raakuntaa ihte artikkelissa, kliketi klik täbetitäb

Nyt on päästy monen monituisen monenlaisen paljon kappaleiden ja monen kuukauden rupeaman loppuun, huhhuh. Eli viimeiset varikset ovat näytillä. No mitä tästä rankasta rupeamasta on opittu? No variksia on paljon 🤪 ja niistä voi helposti ottaa paljon kuvia 🤓 ja ne on oikeesti aika kiehtovia eliöitä, vaikkakin arkisia, mutta jos käytät hetken niiden seuraamiseen huomaat, että ne ovat yksi helmi luonnossamme ja ehkä myös vaikea kuvattavakin, vaikka niitä on kaikkialla. Ne ei ääntele nätisti, mutta mielenkiintoisesti, ne ei nyt ole kovin bling bling kauniita, mutta tyylikkäitä ja mielenkiintoisia. Ne eivät ole harvinaisia, mutta harvinaisen luonteikkaita ja kiinnostavia. Toivottavasti tämä varisrupeama on pistänyt myös sinut katsomaan arkista raakkujaamme toisin silmin ja myös kuulemaan mitä sillä on sanottavaa herkemmin korvin, tai vähemmän herkimmin?… 😀

Tossa kaikki varispostaukset rivissä: varis pt 1, varis pt 2, varis pt 3, varis pt 4 .

Ja tossa alla sitten vihoviimeiset varikset:


Eli tällä kertaa tällaiset kujeet. Ensi kuussa saadaan sitten jotain ihan muuta kuin variksia sen voin luvata… Silmät auki, etsimellä etsien ja jotain mielenkiintoista kuvattavaa löytäen…

Thematics