MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Luonnon taidetta

Luonnon moninaiset prosessit loihtivat mitä ihmeellisempiä kokonaisuuksia, joiden äärellä ihminen voi vain ihmetellä. Ehkäpä kuitenkin fotograaffelihörhöke voi niitä yrittää rajata ja tallentaa, siis yrittää typistää niistä inhimillistettyä ”taidetta”, noh… Kesäkuun 2021 kuva kuukaudessa aiheena on se luonnon kauneus, jonka abstrakteja ilmentymiä valokuvaaja joskus tallentaa.

savi, hiekka, luonto, taide, abstrakti

Lisää kuvia ja höpinää ihte artikkelissa, kliketi klik tai täbetitäbtäb riippuen siitä minkäsortin interneettiriaaltosurffain on käytössä…

Luonnon monimutkaiset prosessit tuottavat mitä ihmeellisempiä väri- ja muotokokonaisuuksia. Tässä tapauksessa saamme nauttia saven ja hiekan muodostamista ihmeellisistä kokonaisuuksista. Meri, aurinko, eläimet, tuuli yms. tekevät meille taidetta, jota digi- tai analogisilmäiset linssiluteet voivat ehkäpä, jospa, niinkö, joo, kai tallentaa… Tässä siis teille kiteytynyttä suolaa, halkeamia, monenlaisia eläväisten jälkiä ja mitä mielenkiintoisempia sävy- ja värieroja.


Tällee tällä kertaa, ens kerralla taas erilailla… Have fun!