MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Vien sinut maagiseen paikkaan

Tervehys terve, nyt on uusi visuaalis-sonaarisen maailman ääriä luotaava kokonaisuus saanut ensimmäisen ilmentymänsä.

Tämä paketti tulee saamaan jatkoa. Koko paketin idea on siinä, että yritän viedä sinut katsojan/kokijan jonnekin paikkaan äänen ja kuvan avulla. Tämä konsepti on jo jonkin aikaa kutittanut aivonystyröitäni ja materiaaliakin on jo kolmeen pätkään, joista ensimmäinen on nyt julkaistu. Arktiset vesiputousportaat Koko sarjan perimmäinen idea on siinä, että matkustaminen ja kuluttaminen tuhoaa sen kauniin maailman, jota me kaikki haluamme ihailla ja suurin osa ihmisistä haluaa myös kokea ja nähdä kaikkea kaunista, mutta siihen ei välttämättä ole mahdollisuutta. Entä jos kuvan ja äänen voisi tehdä niin, että sinulle ei tule tarvetta kuluttaa puhki maailmaamme ja itse kuva/äänikokonaisuus tuottaisi sinulle jo kokemuksen? Näin kaikki voisivat kokea ympäri maapallon tämän, vaikka ei olisi varaa tai muuten vain mahdollisuuksia siihen, tai jos olisikin mahdollisuuksia niin voisi saada digitaalisesta kokemuksen ja näin säästää itse paikkaa ja palloamme. Aika naiivia juu, mutta… Arktiset vesiputousportaat oli ensimmäinen kokeilu, joten tekemistä vielä riittää, mutta kyllä siinäkin on jo mielestäni muutama kohta, jossa olet hetken siellä (huom kunnon kuulokkeet (around ear), tai joku muu sydeemi, jolla sais jonkin asteista surroundia tai ainakin leveää stereota tarvitaan). Kaikkihan on tietenkin illuusiota, vaikka paikan päältä on monenlaista visuaalista materiaalia ja paaljon monikanavaista ääntä, niin se ei ole totta, mutta entä jos se illuusio on parempi kuin totuus tai todempi ja se itse jo on kokemus…

Thematics