MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Yön valoa

Revontulet tai sivistyneemmin Aurora Borealis-ilmiö tai kansanomaisemmin repokettusen takapuoli on tulessa tai etnoetyylimonologisesti taivaiden taikatanssi tai tai tai… Noh jokainen kai aina haluaa saada mahtavia kuvia revontulista tai ainakin nähdä niitä, niin minäkin haluaisin, mutta eihän se onnistu. Aina on pilvistä, sumuista, liian valosaa, laitteet ei kykene riittävän laadukkaasti nostamaan isoa yms. yms. Josko joskus? No tässä teille kuitenkin yrityksiä revontulista…

pilvi, meri, revontuli, tunnelma, timelapse

Lisää kuvia ja höpinää artikkelissa, eli kliketi klik täbeti täb tai scrollaati scrollaa riippuen mistä tänne oot eksyny…

On niistä revontulista vuosien mittaan yritetty ottaa kuvia, mutta ei vieläkään oo ollut neiti Fortuna myötämielinen. Noh emmää mikään revontulibongari oo, et ei se ny maailmaa kaada. Ja katsoppas kummaa, vaikka olosuhteet ei olis täydelliset ja revontuletki aika onnettomia niin voihan sitä kuitenkin saada ihan makeita kuvia. Esim. pilvet siivilöi revontulten valon täyttämään maailman vihreällä hämyllä. Ja mikäs sen mahtavampaa ku on aivan pilkkopimeää ja paaaaaaaaksut pilvet ja pienestä pilven raosta räpsähtää vihreät tulet kuin spottivalo. Tai kun täysikuu valaiseen ympäristön maagiseen valoonsa ja kaiken kruunaa hento revontulitanssi taivaanrannassa. Tässä voi miettiä, että onko tuntikausien värjöttäminen keskellä yötä varpaat ja ahterix jäässä kovin mielekästä? No mietippä sitä, tossa alla tuloksia, jostain syystä aina olis tarve päästä uudestaan.. 🤪


Nii, on ne parhaat revontulikuvat vielä ottamatta (toivottavasti), mutta kyllä mulle näitten ei niin hyvienki ottaminen kelpaa… Muuten jos timelapset kinnostaa nii tossa on tämän kuva kuukaudessa pätkän tematiikkaan liittyen yksi: Maagista kuun valoa, revontulia ja kosmisia soundeja. Siis timelapset on niinku stillejä, monta peräkkäin, jotka sitten yhdistetään videoksi. Tässä tapauksessa about tuhat tollasta kuvaa ku yllä noin 3-5 tunnin aikajänteellä, jos oikein muistan…

Thematics