MiMaVeSuunnitteleeJaKuvaa -web©

Loading...

Groove

Webdesigndroid image/svg+xml Webdesigndroid MiMaVe.design.photo All rights reserved

Kuva kuukaudessa Värit ja valkoinen

Onko kauniimpaa ilmestymää kuin syksyn räiskyvät värit ja valkoinen joutsen, joka loistaa hennosti matalalla kiillottavan auringon säteissä ja vesi ympärillä tanssii omaa balettiaan? Noh en tiiä, mut kaunista se ainakin on. Joulukuun 2021 kuva kuukaudessa aiheena siis Joutsenet ja syksyn värit.

lintu, syksy, joutsen, roiske, liike, peseytyminen, kylpeminen

Lisää kuvia ja höpinää ihte artikkelissa, kliketi klik, täbeti täb tai scrollaati scrollaa vaa…

Tässä majesteettisessa valkoisessa linnussa on jotain mystistä ja se korostuu entisestään kun syksyn värit leiskuvat taustalla ja matalalta katsova aurinko säteilee eläväistä valoaan. Joutsen kerää tätä leiskua, se sulattaa sen hehkuviksi timanteiksi ja päästää ne irti rikastuttamaan maailmaamme. No joo menikö vähän överiks, mut tältä se näyttää, siinä vaan on jotain… Kato ite!


Sanonko enempää, en!